Sremska Mitrovica: otvoren POZIV za prijem novih članova

Udruženje Sinhro MOZAIK iz Sremske Mitrovice nekoliko godina unazad radi na afirmaciji i onlajn promociji kulturnih sadržaja kroz rad Portala Sinhro.rs. Sada je došlo vreme da proširimo svoje aktivnosti, a da bismo krenuli u taj poduhvat, potrebna nam je vaša podrška!

Sremska Mitrovica je grad sa mnogo mogućnosti, ali malim izborom. Nedostatak kulturnih i umetničkih sadržaja mogu se nadomestiti tako što ćemo se povezati međusobno, učestvovati u razmeni ideja i iskazati podršku jedni drugima.

Naše Udruženje se bavi unapređenjem kulturnog razvoja i održive kulturne politike, kao i celokupnog kvaliteta života kroz kulturni i ekološki aktivizam. Važno je da shvatimo da su mnoge poluge društvenog razvoja u našim rukama.

Ukoliko smo svesni vremena u kome živimo, onda razumemo da je podizanje svesti o značaju prisustva umetnosti i kulture u svakodnevnom životu jedna od osnova koje vode unapređenju sredine i pojedinca.

Jedan od primarnih načina kako ćemo poboljšati način života jeste organizovanje programa za decu i mlade, ali i ostale kategorije stanovništva. Na taj način pored ličnih benefita, dajemo i svoj doprinos razvoju slobodnog, tolerantnog i osvešćenog pojedinca i društva, a sve kroz razvoj solidarnosti i pravednosti.

Aktivnosti kojima možemo promeniti trenutnu situaciju u gradu jesu organizovanje i promocija kulturnih, umetničkih i edukativnih programa, organizovanje predavanja, radionica, tribina i drugih oblika edukacije u oblasti književnosti, umetnosti i kulture, obrazovanja, medija i ekologije u svim starosnim kategorijama.


Ako ste zainteresovani za stvaranje bolje i raznovrsnije kulturne i društvene atmosfere u našem gradu, priključite se radu Udruženju i budite u toku sa aktivnostima koje planiramo.

Besplatnim članstvom u ovom periodu, bićete među prvima koji će saznati za sva dešavanja, a prilikom organizovanja programa edukacija, imaćete prednost u odnosu na druge zainteresovane.

Podržite naš rad tako što ćete popuniti Pristupnicu Udruženju Sinhro MOZAIK ili nam pošaljite Pristupni mejl na adresu mozaik@sinhro.rs sa svojim podacima (ime i prezime, datum rođenja, mesto stanovanja, zanimanje, mejl i broj telefona, oblasti interesovanja) .


Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem imejla mozaik@sinhro.rs a možete nas naći i na društvenim mrežama: Fejsbuk, Tviter i Instagram.